Hyundai:

i10, i20 og i30 har digital servicebog. Fremadrettet modeller/FL vil også være med digital servicebog. For oprettelse indsendes en specificeret faktura samt serviceskema til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og i emnefeltet skrives der DSP. FL = facelift

BMW:

Accepterer en specificeret faktura med tidspunkt, dato, km-stand og oversigt over det udførte service med præcis angivelse af anvendte reservedele og væsker herunder især olie. Fakturaen kan også bruges til anmodning om kulance.

Audi:

Alle biler produceret efter uge 45 år 2012 har digital servicebog. Det kræver en oprettelse i https://erwin.audi.com/erwin/showHome.do og koster 7 Euro at indtaste service.

Er man allerede oprettet til enten Skoda eller VW er man automatisk også oprettet hos Audi

Skoda:

Alle biler produceret efter uge 45 år 2013 har digital servicebog. Det kræver en oprettelse i https://erwin.skoda-auto.cz og koster 7 Euro at indtaste service.

Er man allerede oprettet til enten Audi eller VW er man automatisk også oprettet hos Skoda                          

VW:

Alle biler produceret efter uge 45 år 2015 har digital servicebog. Det kræver en oprettelse i

https://erwin.volkswagen.de og koster 7 Euro at indtaste service.

Er man allerede oprettet til enten Skoda eller Audi er man automatisk også oprettet hos VW     
                                                 

Ford:

Alle modeller kan oprettes med digital servicebog i https://www.etis.ford.com så står du og har en bil hvor kunden har smidt bogen væk så tilføjer du den blot i ETIS og fremadrettet vil du kunne indtaste digitalservice på bilen.

Mazda:

Mazda startede 01/07-2006 med digital servicebog på deres Mazda 5 model. Alle nye modeller der er kommet til efter 01/07-2016 har også digital servicebog.

Tilgangen til Mazda digital servicebog finder du her http://www.mazda.dk/

Mercedes:

Mercedes startede med digital servicebog i juli 2008. Alle modeller der er produceret efter denne dato har digital servicebog. Mercedes digitale servicebog finder du på https://aftersales.i.daimler.com/.

*Alle servicebøgerne kræver oprettelse på nær BMW og Hyundai